"Harmonisera livskraften i ditt företag"

Om du som företagare har insett att det är något som inte stämmer i verksamheten, intuitionen och magkänslan säger dig att …

En lokal kan ligga på fel plats och hämma och störa livsenergins flow, eller en stol placerad på en elektromagnetisk Hartmannlinje kan påverka effektiviteten negativt. En dåligt utformad logga eller förpackning som inte väcker köpimpulsen…

Utanför de etablerade företagsnormerna finns kunskaper i hur man justerar livskraften i verksamheten.För mer info, rådgivning, föreläsningar och workshops kontakta mig på 0704614111
eller
info@glykon.se


Några kommentarer från våra föreläsningsdeltagare:
Föredrag av Laurentius, Restaurang Tegel den 2 mars 2017

Ett nytt sätt att tänka inom företagsamhet.
Var befinner sig min affär, kontor eller annan verksamhet?
Var sitter jag i rummet på mitt företag eller mitt hem?
Har jag inspiration?
Varför flödar inte kreativiteten?
Jag tycker att jag har gjort allt rätt men... Varför kommer det inga kunder?
Några frågor och många tankar.
Laurentius Dumitrescu som är expert på hur man harmoniserar ett område eller arbetsplats gav oss några fascinerande exempel och svar i ett föredrag den 2/3-17 på restaurang Tegel i Rydebäck.

En urgammal kunskap men för oss ett nytt sätt att förstå att allt är energi.
Att vi är energi bollar som rör oss i ett ständigt ström av energiflödet.
Han förklarade på ett lättsamt och fyndigt sätt hur vi ska sammarbeta med denna energiflöde på bästa sätt som omger oss.
Laurentius berättade även hur vi ska undvika vissa fallgropar i energiflödet som kan vara direkt skadliga för oss och för företaget.
Hur en rätt färg och form i ett logotyp kan dra till sig kunder medan fel färg och form kan rentav stöta ifrån.
Ett otroligt lärorikt och intressant föredrag med många AHA upplevelse.
Tack Laurentius för ett inspirerande, spännande och annorlunda föredrag.

Milla Ruthenberg företagsledare inom restaurang branschen.


Jag heter Manuela Ripa Ulm och har precis startat ett nytt företag med komplementärmedicinska behandlingar som manuell lymfdränage och klassisk bindvävsmassage. Av en slump fick jag reda på att Dr. Laurentius i Helsingborg skulle hålla en föreläsning om hur man kan få snurr på sitt företag genom att undvika vissa fällor som man lätt och omedvetet trampar i. Och det var nog det bästa jag har gjort på länge!

Jag fick lära mig hur jag kan påverka min omgivning så att mitt företag syns och väcker uppmärksamhet när folk går eller kör förbi.
Jag har lärt mig hur inredningen / byggstilen kan påverka det energetiska flödet i mina lokaler vilket i sin tur kan påverka mina klienter negativt - och hur jag kan åtgärda dessa fällor!
Utöver detta fick jag lära mig att mitt mående har stor påverkan på hur jag omsätter min vision/mina planer. Att negativa upplevelser eller situationer kan omedvetet påverka det jag planerar så att resultatet inte blir så bra som det var tänkt.

Och sist men inte minst berättade Dr. Laurentius om hur viktigt företagsnamn och logo är för framgången. Hur företagsnamnets melodi kan påverka hur människor uppfattar företaget. Hur logot påverkar människornas reaktion.

Jag kan bara varmt rekommendera att lyssna på Dr. Laurentius föredrag och - om man vill gå vidare med detta och ta del av hans stora kunskap - anlita honom för att titta på lokaler, företagsnamn eller logo för att få ännu bättre resultat! Det ska jag göra i alla fall!

Med vänlig hälsning, Manuela Ripa Ulm
Tillbaka